Jeg brenner for å hjelpe mennesker til å finne sitt autentiske selv – hjelpe med å skrelle bort lagene som har lagt seg på gjennom livet. Lag som ligger som en hinne og hindrer et fullverdig liv. Alt vi møter på vår vei, fargelegges av våre erfaringer. Har vi mange dårlige erfaringer med oss på veien, er det fort gjort å navigere feil i sitasjoner i møte med andre mennesker og med valg. Det å se mennesker sakte men sikkert våkne til sitt sanne seg – det er en spennende og givende prosess! Å vikle seg ut, selvutvikling, å finne igjen det indre barnets originalitet.

Mine verdier:

Jeg tror at et hvert menneske er unikt

Jeg tror at å våge er nøkkelen til et godt liv

Jeg tror alle kan skape det livet de ønsker seg

Jeg jobber utfra respekt og likeverd

Jeg jobber med hjertet

Litt om min vei innover:

Bevisst å søke innovere startet for meg i 2005, og siden har søket blitt stadig dypere. Jo mer jeg søker, jo mer finner jeg. Det er spennende og givende forskning jeg aldri ville være foruten.
De fleste av oss blir gående med en lengsel etter noe vi ikke helt vet hva er. Vi er så mye mer enn vi tror. Vi har så mye i oss som vi ikke kjenner til, men som ligger der å presser på. Det er som å skrelle en stor løk, uendelig mange lag. Langt der inne har vi en kjerne, det er den de fleste lengter etter å komme inn til. Jeg kaller kjernen sjelen.
En livskrise, nok en, var det som forsterket lengselen i 2005. Jeg tråkket tydelig i gamle spor som ikke lenger fungerte for meg. Kroppen verket og livet var tungt. Hvordan finne veien videre?
Jeg fikk høre om Reiki, som først og fremst er en meditasjonsmetode for å søke innover, i tillegg brukes ordet healing, som betyr å gjøre hel. Jeg tok flere kurs og ble reikimester etter 2 år. I 3 år, gjorde jeg reiki på meg selv en time, så godt som hver dag, og mye skjedde. Det føltes som å våkne til en ny bevissthet.
Store deler av livet har jeg ikke vært fornøyd med meg selv. Jeg var min egen største fiende og kritiker. Jeg var lite samfunnsengasjert og stemte et politisk parti av gammel vane. Dette endret seg. Jeg gikk over på en helt annen side i politikken, fikk øynene opp for hvordan vi behandler hverandre og miljøet. Jeg fikk også kontakt med noe dypere, vissheten om at jeg er mer enn kropp, tanker og følelser. Jeg fikk kontakt med noe større – jeg kaller det min sjel.
Ved siden av reiki og meditasjon, begynte jeg å belyse traumene jeg hadde med meg fra barndom og oppvekst. Metoden som fenget meg var psykodrama.
Jeg er en praktisk person, så metoden tiltalte meg. Det resulterte i en 8 år lang deltidsutdannelse. Psykodrama er en fysisk og kreativ metode, og den går dypt. Den har en helhetlig filosofi og teori. Psykodrama betyr sjel i handling.
Jeg har deltatt på mange kurs med samme lengsel. De 2 siste året, fordypning i tantra som har gitt meg mange nye virkningsfulle verktøy. Så som å bli bevisst på alle løynene (mest hvite) og fortielsene jeg fortsatt holder på med, og på hvordan jeg fortsatt dømmer noen mennesker jeg møter på min vei. Jeg har lært at jeg skal snu speilet og se det samme i meg selv, og å se en gang til. Er det riktig det jeg oppfatter? I tillegg har jeg lært å legge merke til alt det vakre rundt meg, å nyte et måltid med alle sansene, og å være takknemlig.
Det er lengsel etter å få mer kontakt med sjelen som har drevet meg videre innover i alle disse årene. Det er lett å miste kontakten i dagliglivet med jobb, stress, dårlig kosthold, lite frisk luft og bevegelse, vonde nyheter, dårlige tv-program og det raske samfunnet vi lever i. Hverdagen tar meg fortsatt, men jeg blir mer og mer bevisst på å stoppe opp, være i nuet og å puste dypt.
Jeg vil gjerne hjelpe andre mennesker på samme vei – de som går med en lengsel de har vansker med å definere. Verden, samfunnet og enkeltmennesker trenger det. Mange av oss er på feil spor, avstumpet fra oss selv og livet blir ikke som det burde være. Egoismen råder mange steder, psykiske plager og utenforskap øker, og naturen ødelegges.
Hva om vi lære oss å tenke mer med hjertet, hvilket liv og hvilken verden kunne vi da fått?
Når du jobber innover i deg selv, får du mer kontakt med hjertet. Du viser at du bryr deg om deg selv og setter deg selv i høysetet i ditt liv, og du kan leve mer autentisk. Og ved å ta tak i ditt eget liv, påvirker du dine relasjoner, det spres som ringer i vann. Og vet du, jeg er helt sikker på at hvis alle gikk i seg selv, så ville vi få fred i verden.

Jeg håper du vil starte/fortsette din vandring innover. Jeg kan hjelpe deg på veien <3

Jeg holder mine konsultasjoner og gruppesamlinger på vakre landlige Velværegården på Revetal utenfor Tønsberg. Les gjerne mer om gården her: https://velvaeret.no/

Medlem av:
Psykodramaforeningen i Norge